top of page
Stefan Malmström_föreläsning.jpg

FÖRELÄSNINGAR

Söker du en föreläsare som kan ge unga människor verktyg för att stå emot destruktiva sammanhang?

Stefan har rest runt Sverige, från Arvika till Malmö, och föreläst på allt från gymnasieskolor och på folkhögskolor till fackförbundskonferenser och kulturevenemang.

 

- Jag trivs särskilt bra när jag får prata till ungdomar som går sista året på gymnasiet eftersom de står inför en stor förändring i sina liv. Med utgångspunkt från min egen erfarenhet som före detta sektmedlem, och kombinerat med fakta om sekter och totalitära rörelser, ger jag unga människor insikter och verktyg för att öka deras motståndskraft mot manipulation och påverkan.

 

- Genom en interaktiv workshop får deltagarna också möjlighet att praktiskt ta till sig teorin och göra begreppen till sina egna. Förutom för ungdomar föreläser jag också gärna för pedagoger och föräldrar på samma tema, vilket ger möjlighet för vidare dialog och bearbetning.

 

Kontakta mig gärna för mer information och för att boka mig som föreläsare på ditt evenemang eller i din organisation.

"Har läst ut din bok nu:) Den var verkligen en bladvändare! Ska se till att den kommer till biblioteket på skolan, har vi tur köper de in en klassuppsättning.
Eleverna pratade om föreläsningen nästa lektion och många uttryckte sin uppskattning. De tyckte du var modig som vågade berätta. Du bidrog till att några pojkar vill läsa andra kursen i religion (helt frivilligt) eftersom sekter ingår i den! Toppen:))”

Annika, gymnasielärare, Karlstad

”En väldigt intressant och fascinerande föreläsning! Själva historien i sig, fakta om sekter och övningarna fick en verkligen att tänka efter och ifrågasätta mycket. Tack för att du kom och föreläste för oss, ser fram emot att läsa din bok”

Anna, elev på Jämshögs Folkhögskola

Boka föreläsning

Vill ni boka en föreläsning/work shop med mig? Fyll i en intresseanmälan!

Tack för ditt meddelande - Jag återkommer inom kort!

bottom of page